Angry Birds

Angry Birds Free (Symbian^3) 1.1.1

Op oorlogspad met boze vogels

VOOR

  • Kleurrijke game
  • Melige geluidseffecten
  • Verslavende speelstijl

TEGEN

  • Nergens te bekennen

Excellent
9

Angry Birds zijn boze vogels met een onbetwiste haat jegens varkens. In het actiespel stuur je de vogels via een katapult de lucht in, met als doel zoveel mogelijk schade aan te richten in het 'kamp' van een zootje groene varkens. Deze Angry Birds download betreft de probeerversie, met 6 niveaus om uit te proberen.

In onze wereld zijn varkens zelden groen en vogels vredelievend (met uitzondering van de kasuaris). Niet in Angry Birds; een game waarbij je de gevederde gevaartes met je vinger katapulteert. Heeft het effect? Jazeker, het zijn namelijk massavernietigingsvogels!

Het is een aparte wereld, die van de Angry Birds. Waarom vliegen ze niet gewoon op hun doel af? Welja, dan heb jij niets meer te doen! Deze game is een must voor liefhebbers van Worms en andere spellen met kogels en dieren. De katapult gebruik je zoals je dat voor het echie doet: even het elastiek naar achteren trekken en los! Af en toe moet je een vogel door glas schieten -die verhipte varkens beschermen zichzelf goed- maar tegen elke barricade is een specifiek soort vogel opgewassen.

Angry Birds is een innovatieve game, met groot wereldwijd succes. De game is goed uitgewerkt, met een perfecte combinatie tussen grappige geluidseffecten en mooie graphics. Angry Birds bevat een bonte verzameling vogels, varkens en katapult-pret die zelden verveelt.

Meeste downloads Arcade games voor Symbian

Meer
Angry Birds

Download

Angry Birds Free (Symbian^3) 1.1.1

Beoordelingen about Angry Birds